Bankje kijkend over de polder in de Kastanjelaan

Geluksplek van Fons

Hier is mijn geluksplek

Ik word blij van deze plek omdat…

… Het in slechte staat van onderhoud verkerende bankje aan de linker kant van de Kastanjelaan naar het Kerkhof op de Bosscheweg geeft een heel mooie kijk over de graslanden tot aan het magistrale gebouw van Het Waterschap.

De runderen die er lopen, en in het voorjaar ook de kalfjes, de vogels die kwetterend foerageren, de ganzen die luidt het geluid van overvliegende helikopters na proberen te doen, het ruisen van de bomen en het riet, alles geeft een rustig gevoel.

Regelmatig ga ik er tijdens een van de wandelingen met onze Ierse Setter Rohan gewoon even zitten, en ik verbaas met er steeds meer over dat ik het gebouw van het Waterschap eigenlijk steeds mooier ga vinden. Niets is hetzelfde, en zelfs de vele schoorsteenbuizen staan speels op de daken.

Wat ik altijd bijzonder vind is dat als je op dat bankje zit de geluiden van de auto’s op de Bosscheweg en op de A2, en het geknal van de tennisballen op de tennisbanen volledig wegvallen, en als je dan op de nabijgelegen houten brug staat hoor je dat weer wel, terwijl het maar 50 meter van elkaar ligt.  

Mijn gelukstip
Kijk om je heen en geniet!

 

Wat ik verder nog wil vertellen…
Wil je meer vertellen over deze plek? Stuur een mailtje naar info@gelukinboxtel.nl Deel je ervaringen. Want… delen is geluk vermenigvuldigen. 

Foto’s
Foto boven:  fotoclub Boxtel Ontspant
Heb je foto’s van deze plek die je wilt delen? Stuur ze naar
info@gelukinboxtel.nl 

 

Reageer op deze geluksplek