Binnenplaats Kasteel Stapelen

Geluksplek van Tiny,  Elke, Pedro, Ton, Trudy, Dinie, Ramil, Mimi, Kees, Raymond, Gulay, Wim, Anja, Monique, Lotte, Margo, Cardine, Joke, Annemarie, Betsy, Francien, Trees, Ria, Vincent, Harrie, Tineke

ier is mijn geluksplek

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik word blij van deze plek omdat:

Margo: Kasteel Stapelen vind ik sprookjesachtig. Een bijzonder gebouw -alleen al aan de buitenkant- dat veel geschiedenis tot leven brengt. Het staat te midden van een intiem landgoed dat een groene oase biedt op loopafstand van het centrum van Boxtel en het NS station in Boxtel. Het is heerlijk om hier alleen te wandelen en tot rust te komen. Alleen al vanwege de omgeving komen mensen daar graag op af. Want sprookjes, geschiedenis en groen stimuleren tot verbinding. En daar worden de meeste mensen best gelukkig van.

Monique: ik er graag kom met mijn kleinkinderen, Stapel op Sint.

Mimi: Het is een uniek plekje om te wonen. Midden in de natuur en toch ook weer heel centraal. Dan als 3e punt, dichtbij het station waar je ook de mogelijkheid hebt om van de NS te kunnen profiteren, waar ik ook geregeld gebruik van maak. Ik geniet elke morgen als ik door het park fiets van het vogelkoor die al vroeg aan het fluiten zijn en een genot om te horen en de dennengeur. Daarom is het een heerlijke plek en hoop er nog jaren van te mogen genieten. Je voelt je ook nooit alleen, er wonen heel veel personen onder een dak en dat geeft ook een prettig gevoel. Het is bovendien een rustige omgeving. Er wonen nu ook veel jongeren. Ik het begin bestemd voor 50 jaar en ouder maar ik ben blij dat er nu ook jongeren mogen wonen, dat is erg prettig en het voelt goed.

 

 

 

 

 

Mijn gelukstip
De natuur brengt rust en geeft nieuwe energie. 

 

 

 

 

 

Wat ik verder nog wil vertellen…
Wil je meer vertellen over deze plek? Stuur een mailtje naar info@gelukinboxtel.nl Deel je ervaringen. Want… delen is geluk vermenigvuldigen. 

Foto’s
Foto boven:  fotoclub Boxtel Ontspant
Heb je foto’s van deze plek die je wilt delen? Stuur ze naar
info@gelukinboxtel.nl 

 

Reageer op deze geluksplek