Generatietuin Oost

Geluksplek van Lia, 

Hier is mijn geluksplek

Generatietuin Oost  

Ik word blij van deze plek omdat…

Lia: Na de aanleg van de tuin hebben mijn man en ik met enkele vrijwilligers ons ingezet om de tuin te onderhouden. Elk seizoen kan ik nu genieten, samen met vele anderen, van bloemen, kruiden, bloeiende struiken, fruitbomen, bramen, bessen, frambozen en aardbeien. Wat me een geluksgevoel geeft is het beantwoorden van de vragen van zowel kinderen als volwassenen. Vooral de kruidenbak is in trek. Alles in deze bak is eetbaar en mag geplukt worden voor eigen gebruik. Ik probeer zo goed mogelijk uit te leggen waar de kruiden in gebruikt kunnen worden en leer de kinderen op de juiste manier te plukken. Het enthousiasme van de kinderen maakt mij blij. Ik vertel ze ook het belang van de bloeiende planten voor alle insecten.

De bloementuin met de kruidenbak maakt mij gelukkig omdat ik en velen met mij kunnen genieten van de vele soorten bloemen, kruiden, geuren, smaken en insecten. Ook is het fijn dat ik met mijn kennis van de kruiden kinderen en volwassenen kan informeren over het gebruik hiervan.

 

Mijn gelukstip
Kijk om je heen en geniet!

 

Wat ik verder nog wil vertellen…
Wil je meer vertellen over deze plek? Mooie verhalen en ervaringen zijn altijd welkom. Stuur een mailtje naar info@gelukinboxtel.nl Deel je ervaringen. Want… delen is geluk vermenigvuldigen. 

Foto’s
Foto boven en onder:  Lia Jansen
Heb je foto’s van deze plek die je wilt delen? Stuur ze naar
info@gelukinboxtel.nl 

 

Reageer op deze geluksplek