De Hall of Fame 

Geluksplek van … Paul Jongsma

Hier is mijn geluksplek

De Hall of Fame bevindt zich tussen Boxtel en Liempde en is te bereiken via de Laarakkerweg.

Ik word blij van deze plek omdat…

… op deze plek met contrasten, die zich bevindt in de natuur en onder de A2, een wisselende tentoonstelling plaatsvindt. Anonieme (inter)nationale graffitikunstenaars creëren hier verschillende kleurrijke soorten graffitikunst, van typografische kunst tot realistische portretten, die van de muur spatten.

Mijn gelukstip

Loop of fiets eens in de zoveel tijd naar de Hall of Fame en bekijk de wisselende graffitikunst die aan wordt gebracht door (inter)nationale graffitikunstenaars. Laat je verrassen door wat de kunstenaars weten te creëren met spuitbussen.

 

Wat ik verder nog wil vertellen…

Er wordt op deze plek sinds 2016 de jaarlijkse graffiti-jam Tunnel Vision gehouden. Tijdens de graffiti-jam wordt de gehele Hall of Fame voorzien van een nieuwe laag graffitikunst. Voor meer informatie over Tunnel Vision: www.tunnelvisionboxtel.nl.

De tunnel werd vroeger gebruikt voor vluchtige/illegale graffiti, totdat er werd besloten de tunnel uit te roepen tot een grijs gebied, waar een gedoogbeleid van toepassing is. Nu het een aangewezen locatie is voor graffitikunst, die bekend is in binnen- en buitenland, kunnen de graffitikunstenaars hun tijd nemen om de mooiste kunstwerken te creëren met spuitbussen.

Foto

Bas van Geffen 

 

 

Reageer op deze geluksplek