Indenhof

Geluksplek van Werner, Dora, 

 vanHier is mijn geluksplek

Indenhof 

Ik word blij van deze plek omdat…
Dora: De boomgaard achter ’t Hofje. Kern van Boxtel. Door de fruitbomen en de aangrenzende historische huisjes inclusief kraaiende haan en spinnende poes) ademt dit nostalgie en rust uit. Eveneens aan de overzijde Elisabethdael en Vinckenrode. Hier wonen mensen in de na-dagen van hun leven, waaronder mijn moeder van 92 jaar. Op mooie dagen lopen we door de boomgaard, soms met de klein- en achterkleinkind genietend van de zonnestralen. Soms maken we een praatje met gelijkgestemden. Op de achtergrond het klokgelui van onze basiliek. Alle generaties komen hier samen. Kortom een plek om te koesteren.

Werner van der Velden: Indenhof is voor mij een echte Boxtelse geluksplek, omdat het een groene oase is midden in het centrum van Boxtel. Het is een rustige plek met mooie fruitbomen. Je loopt er vanaf de Markt zo in via het poortje bij de VVV. Tot voor kort was deze oude boomgaard niet toegankelijk maar nu kan iedereen ervan genieten! 

 

Mijn gelukstip
Kijk om je heen en geniet!

 

Wat ik verder nog wil vertellen…
Wil je meer vertellen over deze plek? Mooie verhalen en ervaringen zijn altijd welkom. Stuur een mailtje naar info@gelukinboxtel.nl Deel je ervaringen. Want… delen is geluk vermenigvuldigen. 

Foto’s
Foto boven en onder:  fotoclub Boxtel Ontspant
Heb je foto’s van deze plek die je wilt delen? Stuur ze naar
info@gelukinboxtel.nl 

 

Reageer op deze geluksplek