Pim, Alexandra, Hans , Jan, Carla, Femke, Ton, Jan, Hans, Riet, Jan, Femke, Wilma, Ivan, Frans, Ad, Brechtje, Paul, Elly, Frans, An, Ad, Herman, Leni, Rose, Truus, Tanja, Bernadette, Frans, Ferdy, Diny, Leo, Ton, Mirjam, Wilma, Jet, Nelly, Jeanne, Ricky, Jeanne, Frans, Cleem, Carla

Hier is mijn geluksplek

De Kampina

Ik word blij van deze plek omdat…

Pim: “Elke zondagochtend gaan we met ons gezin wandelen in de mooie Kampina. Genieten van de prachtige natuur, de bloemen, de planten, de dieren en vooral de rust. Kinderen zien de jaargetijden veranderen en genieten ook volop.”

Diny: Ik ben altijd een buitenkind en buitenmens geweest en kan erg genieten van de natuur. De Kampina is een heerlijke plek waar ik mij verbonden voel met de natuur en het grote geheel. De glinstering van het licht op het water, vogels die over het water scheren om vervolgens een duik te nemen of sierlijk te landen. De weidsheid van de hei en de vennen, de beschutting van de bosrand. Glibberen over natte paadjes en omgevallen berken om veilig de overkant te halen. De prachtige hoge varens die je omhullen. Kortom heel veel genieten.

Dit genieten wil ik graag delen en breng ik graag dichterbij voor mensen die niet meer in de Kampina of het bos kunnen komen. Natuur voor kwetsbare mensen op rollatorafstand. Postzegelparkjes en paadjes met een bosbeleving bijna op de drempel. Het maakt mij heel gelukkig dat ik hieraan een bijdrage heb kunnen leveren en dat zovelen mij steunden om dat voor elkaar te krijgen. Als ik de mensen in de tuin bij Liduina zie genieten moet ik wel eens een traantje wegpinken. Het raakt mij en maakt me dankbaar omdat ik weet dat al dat werk niet voor niets is geweest.

Alexandra: “De Kampina is voor mij vakantie dichtbij huis. Het is er heerlijk fietsen en wandelen in ieder jaargetijde.”

 

 

Mijn gelukstip

Pim: “Als je er regelmatig komt, zie je jaargetijden hun werking doen. Geniet van de prachtige vennen en uitzichten. Laat de kinderen heerlijk verstoppertje spelen. Ga lekker picknicken.”

 

Is De Kampina ook jouw geluksplek?
Is De Kampina ook jouw geluksplek? Foto’s en toevoegingen zijn van harte welkom! Stuur ze naar info@gelukinboxtel.nl

 

Foto’s
Boven: Hans van de Laar
Onder: Ans Kreijveld, Alexandra Augustijn, Pim Ketelaars, Ton de Jong

 

Wilt u reageren op deze mooie beelden?