Speeltuin Jan Kruijssenstraat

Geluksplek van Fons,

Hier is mijn geluksplek

Speeltuin Jan Kruijssenstraat 

Ik word blij van deze plek omdat…

De speeltuin in de Jan Kruijsenstraat heeft een paar jaar geleden een mooie aanpassing gehad van speeltoestellen zodat een bredere groep kinderen zich er heerlijk kunnen uitleven.

Als de scholen uit zijn krioelt het er in een mum van tijd van een grote groep kinderen die zich heerlijk vermaken, en het mooiste van alles vind ik nog steeds dat ook de kinderen van de BSO van stichting de Kindertuin en KDV Klein er volop aan het genieten zijn, en dat alle spelende kinderen er dus een gratis groep leidsters en leiders bij hebben die een mooi oogje in het zeil houden.

Ook zijn er grote picknicktafels geplaatst die hun dienst niet alleen bewijzen als er kinderen aan het spelen zijn, maar ook ’s-Avonds volop gebruikt worden door de wat oudere jeugd en door arbeidsmigranten die er in de buurt wonen.

Mijn gelukstip

Als je in de buurt bent bij een beetje mooi weer loop er dan eens langs, want dan zie je volop stralende gezichten, en komen de geluidjes van lachen, gieren en brullen als muziek bij je binnen.

 

Wat ik verder nog wil vertellen…
Wil je meer vertellen over deze plek? Mooie verhalen en ervaringen zijn altijd welkom. Stuur een mailtje naar info@gelukinboxtel.nl Deel je ervaringen. Want… delen is geluk vermenigvuldigen. 

Foto’s
Foto boven en onder:  fotoclub Boxtel Ontspant
Heb je foto’s van deze plek die je wilt delen? Stuur ze naar
info@gelukinboxtel.nl 

 

Reageer op deze geluksplek