Achtertuin Parkweg 4

Geluksplek van … Alexandra, Rob

Hier is mijn geluksplek

Parkweg 4 in Boxtel 

Ik word blij van deze plek omdat…

Alexandra: “De tuin is een oase van rust en ontspanning. We verbouwen onze eigen groenten en houden kippen die vaak los lopen. Naast een moestuin zijn er een klein  zwembad – heerlijk verkoelend in de zomer – een cottage bloementuin en diverse terrassen. Niet alleen wij ook de vogels genieten volop van onze tuin. Er is volop eten. De kleurrijke nestkastjes die je overal ziet, zitten dan ook altijd vol in de lente. In de tuin kom je diverse kunsttoepassingen tegen zoals kunstwerken bedrukt op tafels. Deze kunstwerken zijn gemaakt door mensen met een  handicap of ziekte, een van de projecten die ik heb opgezet. We werken met regelmaat thuis. Hoe heerlijk is het dan om achter je labtop in de hangmat de vogels te horen fluiten in een groene oase?     

Mijn gelukstip

Verbouw je eigen groenten  en kruiden. Gezond en veel lekkerder!

 

Wat ik verder nog wil vertellen…

De tuin is op afspraak te bezichtigen (0646 218161). We geven graag uitleg over de moestuin en verwelkomen je met een drankje en hapje met kruiden uit eigen tuin. 

Activiteiten op 5 juli

Kookworkshop met groenten en kruiden uit eigen tuin. 

Andere tuinen

Ken je ook (moes)tuinen waar je blij van wordt? Het mag ook je eigen tuin zijn, mits je deze tenminste 1 keer per maand openstelt voor anderen. Deel je geluk! Het mooiste dat er is.

Reageer op deze geluksplek