Parkweg 4

Geluksplek van … Alexandra, Rob

 huisHier is mijn geluksplek

Parkweg 4 in Boxtel 

Ik word blij van deze plek omdat…

Alexandra: “Ons huis is door de vorige bewoners met veel liefde en oog voor detail in de oude stijl opgeknapt. We waren en zijn er nog steeds verliefd op. Het is een heel warm en sfeervol huis waar we graag samen met anderen van genieten. Naast een tweede houtkachel die wij hebben geïnstalleerd in de voorkamer – de vroegere paardenstal -, voegen we warmte toe door kunstwerken en houtsnijwerk van mensen met een beperking (feels good ART). De voorkamer is kantoor. Ook geef ik er geluksworkshops. De garage wordt verder omgebouwd tot Airbnb en multifunctionele ruimte. Het huis is uit 1880. Wat ik bijzonder vind, is dat we verschillende Boxtelaren hebben gesproken met een herinnering aan het huis.  Ze kwamen er bijvoorbeeld vroeger om kastanjes af te leveren. Hiervoor kregen ze een paar cent.       

Mijn gelukstip

Doe meer met kunst. Kunst inspireert en geeft energie. 

 

Wat ik verder nog wil vertellen…

Ons huis is op afspraak te bezichtigen (0646 218161). We vertellen je graag meer over het project feels good ART en verwelkomen je met een drankje en hapje met fruit, groenten en kruiden uit eigen tuin. 

Activiteiten op 5 juli

Geluksworkshop en expositie feels good ART (kunst van mensen met een handicap of ziekte) 

Andere woonhuizen

Ken je ook huizen waar je blij van wordt? Het mag ook je eigen huis zijn, mits je deze tenminste 1 keer per maand openstelt voor anderen. Deel je geluk! Het mooiste dat er is.

Reageer op deze geluksplek